Småungarnas lilla rum

 
 
Se där ja. Lilla gungstolen nästan klar. Men den var ett elände att få ihop efter att jag målat den. Så kom lilla gungstolsmattan i också i svart och guld. Fin fin :) Och på fåtöljryggen ligger ormen jag virkat av restgarner. Och lilla skötväskan har kommit väl till pass för alla de små ungarna. Ja det tar form i deras lilla rum. Men än så länge är de lite väl små för att greja där. Men snart så.
Här är det grått och regnigt i dag. Jag fick ge mej akut iväg till jobbet, då man saknade folk i morse. Sen fick det bli en liten tur till Bergatrollen. Den äldsta av de två, kan nu hasa sig lite försiktigt över golvet. 5 månader och 1 vecka gamla. Och hon har fått tre tänder och lillasyrran har fått två. Och vår pojks lilla flicka låg på en filt i förrgår, här på golvet och skrattade när vi hade hängt upp hennes leksaker i den virkade ormen, som vi spände mellan skåpen i köket.
Nä på`t igen. Ska kika lite på tv och få ihop strumpor till Bergatrollen också.
Men vi ses snart igen
Kram Eva B
Trackback

Pysselkorgen

En liten korg, med blandning av handarbete, recept och livsfunderingar. En alldeles vanlig liten öppen dagbok från mej till dej . Och jag blir väldigt glad av ett tecken från just dej, som läser här. Så välkommen till mej <3

RSS 2.0