Lille katt <3

 
Ja, nu gör jag ett försök och får skriva några rader. Har vart rejält trögt att få till ett nytt inlägg, då min dator skulle behöva en redig genomgång av allt skräp som samlats i den. Men här är i a f en liten katt som jag stickat. Det gick både snabbt och lätt att göra den. Mönster........ Japp här kommer det :
http://www.hemmetsjournal.se/HandarbeteOld/Sok/sticka/Onskekatten-du-stickar-pa-en-kvall/
Hade en träff med gamla kollegor här om dan. Där bestämde vi att vi skulle ta en tur till Lidköpings hantverksmässa. Och ja, jag kan säga, att såna tilltag gillar jag. Kan hända att frysboxen får flytta ur mitt pysselrum, om det blir några fler nystan. För det har redan blivit ett par resor till Göksäter på Orus ( vårt miniUllared ) ;). Och där finns det mycket och billigt garn. Blandat av bommu, ull och acryl, så det finns lite av varje. Och åka dit utan att få med mej en påse gar, ja, det har inte hänt ännu. Nä nu ska jag knåpa på med nästa arbete. Kommer senare i höst att läggas ut här. Kanske rent av med innehavare själv. Vem vet ;) Ha det riktigt gott och plocka mycket svamp om ni kan och vill. Själv ägnar jag mej åt handarbete och nya jobbet sen en vecka tillbaka. Har det i sammanlagt 6 veckor. Sen får vi se vad som händer.
Kram Eva B

Pysselkorgen

En liten korg, med blandning av handarbete, recept och livsfunderingar. En alldeles vanlig liten öppen dagbok från mej till dej . Och jag blir väldigt glad av ett tecken från just dej, som läser här. Så välkommen till mej <3

RSS 2.0