Sommarstrumpor

 
 
Jag det kan aldrig bli fel med raggisar. Alla mina töser älskar strumpor. Lilla Elvira (fd Mira) får ett par randigt fina strumpor. Hennes mamma älskar dessa färger. Och Bergatrollen (tvillingarna) och deras mamma får aprikosa och mintgröna sommarraggisar. Glädje är bevis nog för att de används. och det gör de sannerligen. För det är nästan alltid nya raggisar på G. Våren har avstannat lite, så det blir en del pyssel inne, menas jag tittar ut och ser gräset växa. Vi har införskaffat ny drivrem till klipparen, så nu snart ska det bli gräsklippning av igen. Men jag kanske hinner sticka klart det sista på nästa projekt innan dess. Cliffhanger???? Ja, kanske det. Det får ni se i nästa inlägg.
Kram mina vänner
Eva B

Amigurumi mobil

 
Ett nytt gift för min själ <3 Att virka Amigurumisar är nått alldeles gör roligt att pilla med. Översta mobilen lät jag restgarnerna styra. Och visst ska det vara starka färge att kika på när man är liten. Googla på Amigurumi så hittar ni massor av gratismönster. Helt underbart att virka. Så nog hoppas jag att de små ska komma och hälsa på snart, så de får se vad jag pysslt med.
Nederst är en liten nalle som är ca 10 cm hög. Virkas bara på några timmar.
Lilla Mira fyller 3 månader om 4 dagar. Och det är roligt att se hur de börjar förstå saker omkring sej. Ligger hon på rygg och vi byter på henne, eller grejar, så pratar hon och kisar med sina annars så stora ögon. Och man smälter som vax <3.
Tvillingarna är 6 månader om 11 dagar. De far omkring i sin gåstol och hoppar i takgungan och älskar bus och skrattar när mamma busar med dem. Och de har fått tänder. 3 på den "äldsta" och 2 på den"yngsta. Och kraft finns i käkarna. Det har jag känt på min tumme. Härliga ungar allihopa.
Nu får vi se vad jag ska hitta på här nest att tillverka. Men jag återkommer om det. Tills dess skickar jag ut en varm kram till er så ses vi snart igen.
Kram Eva B

Pysselkorgen

En liten korg, med blandning av handarbete, recept och livsfunderingar. En alldeles vanlig liten öppen dagbok från mej till dej . Och jag blir väldigt glad av ett tecken från just dej, som läser här. Så välkommen till mej <3

RSS 2.0