Decoupagad barnstol och virkade strumpor till Kråkan <3

Hej
Nu har det gått ett tag sen jag skrev här. Tiden rusar, och jag försöker hinna med vårens alla händelser. Ja, jag menar att finnas i nuet och uppfatta allt det vackra som finns omkring mej i denna stund. För vilka fantastiska dagar det har varit med sol. Både värmande och färgande. Gräsklipparen har redan hunnit med att varva gräset tre gånger. En frukost i arla morgonstund, har avnjutits i växthuset. Och även en period av regn, har hunnit få mej att känna att nu vill jag ha tillbaka solen igen. Men det fungerar med regn också. Då kan man ju greja inne.
Och det var precis vad jag passade på med vid denna regnvecka. Så många idéer väcks, när jag tokigt nog går med i skaparsidor på fejjan. Ja, mitt liv med de enkla val som ska vara, ställs verkligen på prov, när jag startar datorn och vältrar mej i allt härligt kreativt som alla människor gör.
På sidan" återbruka mera" har det vart full rulle på pallåtervinning, där man bygger ute/innemöbler. Helt fantastiskt fina saker. Meeeeeeeeen...... Huset här, har mer än det som är lovligt, med saker och möbler, så där har jag dragit gränsen( tror jag ). Men även decopage, har vart en fluga under ett tag. Man decoupagar på alla sorters möbler och burkar, ljus och krukor m.m. Och det är otroligt roligt att göra. Jag har ju under flera år hållt på med ljusdecoupage. Men nu tog jag ... i hornen och pimpade lilla barnstolen, som jag målade vit för tre år sen. Och hur lätt är det att sluta när det är så himla kul???
Ja resultatet ser ni här nedan. Jag är nöjd. Även bästa vännens halltapet fick ett nytt hem i botten på stolen. Och guldfärg fick prickas i de grå blommor för att få lite mer effekt. Men det syns inte särskillt mycket på bilderna.
Och som grädde på moset, skrev jag in ungarnas namn på ryggen, med lite guldfärg.  
 
 
 
 
 
 
 
 
Och här är ett par strumpor jag virkade till lilla Kråkan i vinter. Kommer inte ihåg om jag visat dem. Annars får ni ju se dem igen. Inget mönster finns, då jag enbart gått på en bild och strumporna växte fram ur bilden :)
 Förra helgen var vi ner och hälsade på hos Elvira. Och det var en riktigt härlig helg. Lite sigthseen och en tur på Kalmarslottet, mys på lekplatsen och en guidad tur av Elvira runt området där de bor. Hon är för härlig, och många minuters film blev till på resan. Laddade in dessa i datorn och ler i mitt hjärta över denna fina helg. 
 
 
Och denna lilla fina kofta fick Elvira i helgen som vi var där. Min fantastiska mormoster Pippi har ännu en gång gjort underverk med sina händer och garn.  
 

 
 
Jag är så otroligt glad att hon finns i mitt liv. Inte enbart för allt det fina hon gör till de små, mej och andra. Hon fyller verkligen ett stort tomrum för mej. Och jag kan inte nog krama denna gulliga lilla mormoster för att hon finns för mej och min familj. Och hon har kompletterat mycket i livet med historier om det som en gång varit. Ja, jag glömmer inte bort hennes gubbe heller. De är ett oslagbart par. 
Så glöm aldrig era gamla, runt er. Frågor om flydda tider kan aldrig fyllas i, den dag berättaren är borta. En kram och ett leende försvinner, ett skratt tystna, och värmen i deras ögon ser du inte mer. Tid är det enda som krävs, och det enda som finns om man verkligen vill. Och det är ju inte åldern som bestämer vem tur som står härnäst. Ingen vet, så ta tillvara på dem som vi älskar, menas de finns <3
 
Kram Eva B
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pysselkorgen

En liten korg, med blandning av handarbete, recept och livsfunderingar. En alldeles vanlig liten öppen dagbok från mej till dej . Och jag blir väldigt glad av ett tecken från just dej, som läser här. Så välkommen till mej <3

RSS 2.0