Jul igen

December......den månad på året som skapar så mycket längtan......så mycket murriga färger.....ljuva dofter.....härliga små ungars längtan och förväntan......vuxnas strävan att nå det magiska. För visst är det så, att vi gör en massa för att bevara vårt egna barndomsminne/sinne och ge det käraste vi har, det finaste vi kan ge. Därmed inte sagt att drivor av paket, är just det som kanske önskas mest. För min del, är det samlingen och närvaron av älskade nära och kära som är den största önskan och strävan. Hälsa på och bara vara i all värme, dofter och gnistrande ljus. Små fötter som larvar över golvet i tidig morgonstund för att mysa med farmor och farfar, förväntansfulla ögon och öron när tomten kanske kommer, härliga långfrukostar, god mat.
Jag önskar så mycket glädje och lugn för oss alla. Och att få va i den situation man önskar. För min önskan av hur julen ska vara, är inte allas önskan. Kämpa mot det man vill, och fånga tiden, stunderna och de kära omkring.
Det var länge sen jag skrev här. Och jag handarbetar all den stund jag inte jobbar. De flesta inlägg finns numera på min facebook-sida "Pysselkorgen". 
Och julen ska glittra, lika så det jag handarbetar. Ett önskemål, ur en tanke, som inte jag är skapare av. Tanken, menar jag då. Jag ska gestalta tanken och önskan....... Vad det ska bli? Ja, i sinom tid, på Pysselkorgen på facebook, där kommer resultatet en dag inom en snar framtid att dyka upp. Jag tror det kommer bli fint. Rödaste rött, med glitter.....det vädras jul i det däringa ;)
Vill du veta? Du vet vart du ska söka 
Kram Eva B
 
 
 
 
 
 

Pysselkorgen

En liten korg, med blandning av handarbete, recept och livsfunderingar. En alldeles vanlig liten öppen dagbok från mej till dej . Och jag blir väldigt glad av ett tecken från just dej, som läser här. Så välkommen till mej <3

RSS 2.0