Första av två mormorstäcken är nu klart :)

 
Hej igen :)
Jaa, äntligen struket och klart. Mormorstäcket blev 107 x 107 cm. Och den lilla kanten blev pricken över i:et.
Nu är det dags att ta tag i täcke nummer två. Det kommer jag att virka i enfärgade rutor. Men även som detta, med basen som vit. Det ramar in fint och ger ett snällt och mjukt intryck. Och de små knattarna ska ju ha det lite mysigt när de kommer i höst. Det är inte utan, att vi väntar på alla små som kommer.
Då är det bara på virknålen igen då. Vi ses snart igen .
Kram Eva B

Skogens första skörd <3

Oj vad tiden går. Över en månad sen jag la in nått här. Men ni ska veta att virknålen går så det glöder om den :). Alldeles snart ska en bild komma ut på det färdiga täcket. Det hänger för tillfället på tork. Och mitt i all glädjeyra över alla barn som ska komma till världen, fick jag en glad överrasning till, som jag inte kunnat delge här förrän nu. Jag ska bli farmor också <3 Stor lycka när barnen bygger vidare på det, som jag och min gubbe, en gång startat. Min systerdotter har varit på ultraljud. Och där fanns det inte bara en liten baby utan två. Så där blev chok- och glädje besked, en gång till. Så det är bara att virka ett täcke till.
Men nu fick jag ta mej en tur i skogen. Jag bara måste få rensa huvet och gå ut i härliga skogen och plocka. Underbart. Ja här finns att plocka med. Ha en härlig dag, så ska snart bilden av första täcket komma in hit.
Kram på er alla :)
Eva B

Pysselkorgen

En liten korg, med blandning av handarbete, recept och livsfunderingar. En alldeles vanlig liten öppen dagbok från mej till dej . Och jag blir väldigt glad av ett tecken från just dej, som läser här. Så välkommen till mej <3

RSS 2.0