Ljusdecopage

 
 
 
 
 
 
 
Här är ytterligare något jag kan fastna i, i timmar. Att decopaga blockljus är både rofyllt och trevligt. Och vad kan vara bättre att ge bort i pressent, än en blomma som står så länge man vill. När man tröttnar, då eldar man ljuset som vanligt.
Då decopagen är av översta lagret av en servett, bör man vara riktigt noga med att inte ljuset står i drag som gör att lågan når decopaget. Lämna ej heller någonsin ett ljus utan tillsyn. Efter hand som ljuset brinner, blir decopagen kvar. Jag rekomendera att man klipper bort efter hand. man får prova sig fram.
Att decopaga kräver att man gillar att pilla och har tålamod. Torktid mellan lackningarna är ca 30 minuter ochdärpå ska man gnubba försiktigt på ljuset med något slätt för att få ut rynkor som är ofrånkomligt att klara sig från. ca 4-5 lager lack behövs. De blir fantastiskt fina och har varit en uppskattad pressent.
Trackback

Pysselkorgen

En liten korg, med blandning av handarbete, recept och livsfunderingar. En alldeles vanlig liten öppen dagbok från mej till dej . Och jag blir väldigt glad av ett tecken från just dej, som läser här. Så välkommen till mej <3

RSS 2.0